Sophisticated Luxury

Bergé Interior

Stoffen zijn mijn grote liefde en ze spelen dan ook een sleutelrol in al mijn projecten, die de totale aankleding van huizen beogen en dat in de breedste zin van het woord.

Door de jaren is er een eigen stijl ontkiemd, die zich moeilijk laat omschrijven, maar zich het best laat samenvatten als ‘Sophisticated Luxury’. Een belangrijke inspiratiebron zijn reizen naar Azië, waar een mix van mystiek, subtiliteit en diepgewortelde verfijndheid me telkens weer aangrijpen en stimuleren tot een tomeloze inventiviteit.

De meeste van onze klanten hebben een druk professioneel leven. Tegenover deze drukte stellen wij een rustpunt. Wij gaan graag de uitdaging aan een interieur te creëren dat de noodzakelijke balans tussen drukte en rust herstelt, waar het echt ‘thuiskomen’ is en de ontspanning voelbaar wordt zodra de deur openzwaait. Rust is luxe dat als een onzichtbare wolk rond het interieur zweeft, zoals een zorgvuldig uitgezocht parfum. Ik vergelijk het wel eens met een ‘hotel-suite- sfeer’. En de sfeer van ‘Sophisticated Luxury’ krijgt nog een extra boost dankzij praktische ‘domotica’ als ruggengraat voor de hedendaagse woonbeleving, naadloos geïntegreerd in ons interieurconcept, dat spreekt voor zich.

 

Bekijk hun website

door: Martine Bergé

Bedankt

Deze website geeft een voorsmaakje van de mogelijkheden die we bieden. Wij nodigen u vriendelijk uit om met ons uw persoonlijke wensen en verwachtingen voor domoticacomfort te bespreken. U kunt ons mailen

info@eletech.be