Over Eletech

Kris Gevens is gedreven door techniek en zin voor perfectie. Hij paart deze eigenschappen aan een passie voor comfortabel wonen en gebruiksgemak. ‘Techniek in dienst van de mens’ is de essentie van elk van zijn domotica projecten.

Een persoonlijk contact vanaf het eerste uur tot en met het opleveren van de systemen is voor Kris Gevens vanzelfsprekend en een garantie voor de klant dat de totale visie op zijn project volledig en tot optimale tevredenheid wordt uitgerold.

Sinds 1994 heeft Kris Gevens zich toegespitst op domoticatechniek en mag zich gerust een Belgisch pionier in dat domein noemen. Zijn rijke ervaring en onafgebroken professionalisering hebben geleid tot een benijdenswaardig portfolio aan projecten. Hij is steeds op zoek naar nieuwigheden tot ver buiten de landsgrenzen en het Europese continent. Zijn gevoeligheid voor de relatie tussen de mens en de techniek, de focus op het uiteindelijke doel, een hoogstaand dagelijks wooncomfort in harmonie met de interieurinrichting, zijn de unieke troef van Eletech.

In dezelfde geest worden alle medewerkers geselecteerd op passie voor het vak en permanent bijgeschoold.

Onze projecten
Bedankt

Deze website geeft een voorsmaakje van de mogelijkheden die we bieden. Wij nodigen u vriendelijk uit om met ons uw persoonlijke wensen en verwachtingen voor domoticacomfort te bespreken. U kunt ons mailen

info@eletech.be