Analyse van het project

Eletech biedt een totaalpakket voor domotica in het belang van optimale klantentevredenheid. Wij dragen zorg voor een uitgekiend concept, een zorgvuldige productselectie, vakkundige installatie en een begeleiding op mensenmaat bij de ingebruikname. Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek, uw persoonlijke eisen en verlangens vertalen wij naar een technologisch hoogstaande oplossing voor een comfortabele woonbeleving.

In kaart brengen

Elk project – nieuwbouw of bestaande woning – wordt bekeken vanuit de dagelijkse bewoning, waarbij een uitgebalanceerde mix van technologie, functionaliteit, esthetische harmonie en toekomstgerichtheid een aanzienlijke meerwaarde bieden voor de individuele woonbeleving. Alle persoonlijke wensen worden opgelijst, gestroomlijnd en gefinetuned in functie tot het dagelijks gebruikscomfort. Hieruit wordt een perfect geïntegreerd systeem ontwikkeld.

Eletech gaat aan de slag

We bekijken elk project als bewoner, met een evenwichtig verdeelde aandacht over techniciteit, esthetiek en toekomstgerichte woonbeleving. Deze totale visie is de beste garantie voor volledigheid en optimale tevredenheid.

Prachtig resultaat & Nazorg

De praktijk is de beste leermeester, zodat vaak na de ingebruikname van een domoticasysteem nieuwe of aangepaste wensen aan de oppervlakte komen. Ook dan toont Eletech zich de uitgelezen partner en verzorgt de nodige aanpassingen tot volle tevredenheid van de klant.

Bedankt

Deze website geeft een voorsmaakje van de mogelijkheden die we bieden. Wij nodigen u vriendelijk uit om met ons uw persoonlijke wensen en verwachtingen voor domoticacomfort te bespreken. U kunt ons mailen

info@eletech.be